Skip to main content

De Fjord 44 is niet alleen een elegante en kwalitatieve boot, maar vooral een uiterst comfortabel jacht voor anker en in navigatie. Dit model (13,45 m X 4,25 m) is de meest luxueuze en de duurste van de 44-serie, uitgerust met twee krachtige VOLVO IPS 2 X 600-motoren, de zeer veeleisende eigenaar heeft gekozen voor de beste materialen en de beste opties - er is geen betwijfel of deze magnifieke FJORD 44 liefhebbers van luxe zeilen zal aanspreken.

Informatie

Capaciteit 13 (12 + 1 schipper)

WC, Zonnedek, Koelkast

2x Motor 680 pk

Bouwjaar 2016

Tarieven en locatie

Vanaf 2150,00 € + BTW
Ligplaats Marina Ibiza

Niet inclusief: Benzine | 21% BTW

Pure Dutch heeft zijn basishaven in Marina Ibiza op een ligplaats in de best gelegen ligplaatsen - Vip-gebied - F2 - dicht bij luxe winkels en restaurants: Lio, Capuccino, Calma. Deze Vandutch 40 PURE DUTCH is zeer succesvol in charter en is een van de meest gevraagde dagboten in Marina Ibiza.

Informatie

Capaciteit 10 (9 + 1 schipper)

WC, Tafel, Zonnedek, Koelbox

Motor 980 pk

Bouwjaar 2011

Tarieven en locatie

Vanaf 1750,00 € + BTW
Ligplaats Ibiza - stad Marina

Niet inclusief: Benzine | 21% BTW

Deze Duarry van 12 meter tot dagelijkse verhuur of voor transfers tussen Ibiza en Formentera. Deze prachtige 12 meter lange zodiac zal alle liefhebbers van sportief zeilen bevallen dankzij het vermogen dat wordt ontwikkeld door de twee buitenboordmotoren van het merk Evinrude. Het merk Duarry heeft een concept van extreem resistente RIB's ontwikkeld, dit merk heeft de maritieme reddingsdiensten in Noord-Spanje, gebieden waar de zee bijzonder ruw is, uitgerust.

Informatie

Capaciteit 10 (9 + 1 schipper)

WC, Tafel, Zonnedek, Koelbox

2X Motor 300 pk

Bouwjaar 2017

Tarieven en locatie

Vanaf 1050,00 € + BTW
Ligplaats Ibiza - stad Marina

Niet inclusief: Benzine | 21% BTW

Staat jouw droom boot er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beschikken over een groot netwerk waardoor wij aan meerdere (luxe) boten kunnen komen via onze partners. Schepen tot 1500 euro en schepen vanaf 1500 euro. Ben je opzoek naar een schip voor grotere groepen? Dan kunnen wij jou hiermee ook helpen!

Informatie

Capaciteit 6-12

Tafel, Zonnedek, Koelbox

Motor vanaf 150 pk

Bouwjaar vanaf 2016

Tarieven en locatie

Prijs op aanvraag
Ligplaats Ibiza - stad Marina

Niet inclusief: Schipper €199 | Benzine | 21% BTW

Luxe Boot Huren Ibiza

Huur een luxe boot en ervaar Ibiza op unieke wijze. Vaar zelf met een luxe boot langs de prachte plekken en geniet van de vrijheid en het schitterende uitzicht. Bij The Boat Rental Ibiza is een luxe boot huren heel makkelijk en zo geregeld.

Huur een boot en beleef een mooie dag op Ibiza
Een dag zelf in een boot varen om Ibiza in het gezelschap van vrienden, collega’s of familie is een unieke ervaring. Geniet van de omgeving en de vrijheid van het zelfstandig varen door de authentieke plekken van Ibiza. Plekken zoals Formentera, Es Vedra of ander te gekke plekken. Op Ibiza kunt je het hele jaar door varen dus reserveer direct een eigen boot. Meer weten over wat je kan doen op Ibiza? Klik dan boot-huren

Luxe Boot huren Ibiza

The Boat Rental Ibiza verhuurt luxe boten in Ibiza. Vaar zelf samen met je vrienden langs de mooiste plekken van Ibiza. De leukste baaitjes en beach clubs.

Een luxe boot huren doe je bij The Boat Rental Ibiza, je kunt voor slechts €1050,- al 8 uur in Ibiza.

Iets te vieren, of even geen zin om zelf te varen? Geen man overboord!

Bekijk onze prijzen en beschikbaarheid. Vandaag varen? Bel dan

Neem contact op met The Boat Rental Ibiza

Wil je een luxe boot huren op Ibiza of heb je vragen over onze motorboten? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

The Boat Rental Ibiza is een Nederlands bedrijf op Ibiza

Open chat
Heb je vragen? of wil je reserveren?
Hallo!
Laat mij weten hoe ik je kan helpen