Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=CSZfI3hPQ4o&ab_channel=HighfieldBoats

Sport Highfield 900

De Highfield SP 900: de perfecte RIB voor een luxe charter op Ibiza
Als je op zoek bent naar een luxe en ruime RIB (Rigid Inflatable Boat) om te charteren op Ibiza, dan is de Highfield SP 900 de ideale keuze.

9.15 meter

11 pers + skipper

Santa Eularia

Efficiënt verbruik

De Highfield SP 900: de perfecte RIB voor een luxe charter op Ibiza
Als je op zoek bent naar een luxe en ruime RIB (Rigid Inflatable Boat) om te charteren op Ibiza, dan is de Highfield SP 900 de ideale keuze. Met zijn indrukwekkende lengte van 9 meter biedt deze boot comfortabel plaats aan maximaal 12 personen, waardoor hij perfect is voor groepsuitjes of familie-uitstapjes. Maar wat maakt de Highfield SP 900 zo’n geweldige keuze voor een luxe charter op Ibiza? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Waarom kiezen voor de Highfield SP 900?
De Highfield SP 900 is niet zomaar een RIB. Deze boot is speciaal ontworpen voor comfort en luxe, met een scala aan functies en voorzieningen die je reis op het water nog aangenamer maken. Hier zijn enkele redenen waarom de Highfield SP 900 zo’n geweldige keuze is voor een luxe charter op Ibiza:

Comfortabele zitplaatsen
Met plaats voor maximaal 12 personen biedt de Highfield SP 900 meer dan genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op de kust van Ibiza en Formentera. De comfortabele stoelen zijn perfect voor lange dagen op het water, en het zonnedek biedt de ideale plek om te zonnebaden en te ontspannen.

The Boat Rental Ibiza verhuurt boten op Ibiza. Vaar zelf samen met je vrienden of familie langs de mooiste plekjes en bepaal zelf je route langs de Formentera, Es Vedra en Salines. Of ga op ontdekkingstocht langs de negen baaitjes om Ibiza.

Iets te vieren, of even geen zin om zelf te varen?

Leun achterover met een drankje in de hand terwijl onze Nederlandse schipper je aan boord van motorboot de mooiste plekjes van de mooiste geheimen van Ibiza laat zien. Bekijk onze prijzen en beschikbaarheid. Vandaag varen? Bel dan +31 6 13959214

U kunt huren met een Nederlandse schipper. Prijs hele dag schipper 230 €

BRANDSTOF NIET INBEGREPEN.

DRANKJES OP AANVRAAG

EXCLUSIEF BTW.

Tarieven

Mei Jun Jul Aug Sep Okt
700,00 €
+ BTW
800,00 €
+ BTW
950,00 €
+ BTW
950,00 €
+ BTW
800,00 €
+ BTW
700,00 €
+ BTW

 

BRANDSTOF NIET INBEGREPEN.

EXCLUSIEF BTW.

Uitrusting

Krachtige motor
De luxe rib boot wordt aangedreven door een krachtige motor die soepel en snel zeilen mogelijk maakt. Of je nu wilt genieten van een ontspannen tocht langs de kust of wilt racen over de golven, deze boot kan het allemaal aan.

Stabiliteit en veiligheid
De opblaasbare buizen van de Highfield SP 900 zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid in ruw water. Dit maakt deze boot de ideale keuze voor wie op zoek is naar een veilige en comfortabele manier om de wateren rond Ibiza te verkennen.

Luxe voorzieningen
De Highfield SP 900 beschikt over een scala aan luxe voorzieningen, waaronder een Bluetooth-geluidssysteem, een T-top bimini voor schaduw op warme dagen, een Vitrifrigo-koelkast om je drankjes koud te houden en een navigatieapparatuur Raymarine GPS Plotter om je te helpen de weg te vinden.

Technische data

Features
Engine Verado 300
Lenght 9.12 m.
Beam 3.1 m.
Draft 0.8 m.
Capacity 11 + 1
Cabins 1
WC 1
Equipment
Bow solarium, Electric windlass, Vitrifrigo Refrigerator, T-top bimini,
Bow and stern solarium, back table, Shower, Sound system, VHF,
Navigation equipment Raymarine GPS Plotter

Onze Extra's

Skipper (230€/dag)
Wakeboard (Op aanvraag)

Snorkelling Equipment
Double-Donut (Op aanvraag)
Donut (Op aanvraag)

Vraag beschikbaarheid op!

    The Boat Rental Ibiza is een Nederlands bedrijf op Ibiza

    Open chat
    Heb je vragen? of wil je reserveren?
    Hallo!
    Laat mij weten hoe ik je kan helpen