Skip to main content

Het magnifieke jacht DAYPA is een 26 meter lange Canados gebouwd in 2001, die altijd in perfecte staat is onderhouden en waarvan de laatste refit in 2022 haar aanzienlijk heeft gemoderniseerd.

Informatie

Capaciteit (12 + 3 crew)
Ligplaats: Marina Ibiza

Tarieven en locatie

Vanaf 5500,00 € + BTW

Niet inclusief: Benzine | 21% BTW

Classic (Manhattan 66)

De Sunseeker Manhattan 66 is de afgelopen drie seizoenen een van de meest gevraagde charterjachten in Marina Ibiza geweest. Dit jacht van 20 meter biedt ongeëvenaarde ruimte voor een jacht van dit formaat.

Informatie

Capaciteit (12 + 2 schipper)
Ligplaats: Marina Ibiza

Tarieven en locatie

Vanaf 4900,00 € + BTW

Niet inclusief: Benzine | 21% BTW

Jacht Huren Ibiza

Als je op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om het prachtige eiland Ibiza te verkennen, dan is het huren van een jacht een uitstekende optie. Met een jacht heb je de vrijheid om de prachtige kustlijn van Ibiza te verkennen en afgelegen baaien en stranden te ontdekken die alleen toegankelijk zijn per boot. Bovendien kun je genieten van luxe en comfort aan boord van je eigen privéjacht, terwijl je de ongerepte schoonheid van Ibiza verkent.

Er zijn talloze mogelijkheden om een jacht te huren op Ibiza, afhankelijk van jouw budget en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een kleinere boot voor een intieme dag op zee, of een grotere en meer luxe jacht om te feesten met vrienden, er is altijd een optie die past bij jouw wensen. En met een ervaren kapitein aan boord, kun je volledig ontspannen en genieten van jouw vakantie terwijl de kapitein je veilig rondleidt langs de mooiste plekjes van het eiland.

Luxe Jacht huren Ibiza

The Boat Rental Ibiza verhuurt luxe jachten in Ibiza. Vaar samen vrienden en familie langs de mooiste plekken van Ibiza. De leukste baaitjes en beach clubs.

Een luxe jacht huren doe je bij The Boat Rental Ibiza, je kunt een dag of week een jacht huren in Ibiza.

Kortom, het huren van een jacht op Ibiza is een fantastische manier om het eiland te verkennen en te genieten van de ongerepte schoonheid van de kustlijn.

Bekijk onze prijzen en beschikbaarheid. Vandaag varen? Bel dan!

Neem contact op met The Boat Rental Ibiza

Wil je een luxe jacht huren op Ibiza of heb je vragen over onze schepen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

The Boat Rental Ibiza is een Nederlands bedrijf op Ibiza

Open chat
Heb je vragen? of wil je reserveren?
Hola! Heb je vragen of wil je reserveren? Stuur een berichtje via Whatsapp!